Vitaliteitsbeurs Haaksbergen: 10 maart 2019

Wat kunt u zelf doen om gezond en fit oud te worden? Bezoek op 10 maart 2019 de Vitaliteitsbeurs in Haaksbergen. Dé beurs voor 55+ers over bewegen en gezond leven. U kunt de beurs bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur in De Bouwmeester in Haaksbergen.

Tientallen standhouders

Op de Vitaliteitsbeurs in Haaksbergen vindt u tientallen standhouders. Van plaatselijke verenigingen waarbij u kunt aansluiten tot advies over gezonde voeding. Om informatie, hulp en sociale contacten hoeft geen enkele oudere in Haaksbergen verlegen te zitten, volgens buurtsportcoach Nienke Schuppers. “Er is ontzettend veel aanbod, maar veel mensen weten niet wat er allemaal voor ze is. Of ze weten simpelweg niet waar en hoe ze moeten beginnen”, zei Nienke Schuppers, eerder in dit interview. Ook dit jaar zal de Vitaliteitsbeurs in het teken staan van kennismaken met het grote aanbod.

Veel aanbod in Haaksbergen

Lang zult u wonen is ook op de Vitaliteitsbeurs aanwezig. U kunt bij onze bouwkundig adviseur terecht voor tips en adviezen om u woning zo veilig en comfortabel mogelijk in te richten.


De Vitaliteitsbeurs is op zondag

10 maart 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

te bezoeken